5.0
af 1 anmeldelser

Smaklåda - Italienska favoriter

1,099.00 kr.
Ord. pris 1,184.00 kr.
5.0
af 1 anmeldelser

Smaklåda - Italienska favoriter

category label Prissänkt
5.0
af 1 anmeldelser

Smaklåda - Italienska favoriter

Vår utvärdering

Italien - vinlandet kommer du aldrig att avsluta! Landet skiljer sig från många andra vinländer när det gäller vinproduktion i ALLA regioner! Alla områden med sin egen stil, sina egna druvor, sina egna traditioner och sin egen smak. Vi har sammanställt ett paket med italienska favoriter som tar dig med på en resa runt det fantastiska vinlandet.

Omdömen

5.0 af 1 anmeldelser

Om produkten

Italien - vinlandet man aldrig blir färdig med! Landet skiljer sig från många andra vinländer med att ha vinproduktion i ALLA regioner! Alla områden med sin egen stil, sina egna druvor, sina egna traditioner och sin egen smak.

Våra vinexperter har handplockat 6 flaskor italienska favoriter som tar dig med på en resa runt det fantastiska vinlandet.

I smaklådan hittar du lite av varje av klassikerna från Italien. Det sträcker sig från Ripasso och Chianti till Primitivo och Barbera m.m.

Obs! Bilden är endast vägledande. 

Indhold

Ren Sangiovesenydelse fra Vicchiomaggio. John Matta er en af Toscanas bedst til at få virkelig meget ud af druens elegante, røde frugt og livlige syre. Og det smager man i den tradtionsrige San Jacopo, som er Chianti Classico i den traditionelle stil - med kirsebær, krydderurter og tobak  hvor den rene, præcise Sangiovese-frugt dominerer - og som gør det til en fænomenal vin til det klassiske italienske køkken.

Vi kan alla hitta en Barolo eller Barbaresco som smakar fantastiskt. Om priset är oväsentligt är det bara att ta för sig av rätterna. Men Nebbiolo som sätter Barolo & Barbaresco i skuggan till 2-3 gånger priset. Är det möjligt? Det korta svaret är ja.

Anbefalinger