Om oss

Om oss

VildMedVin grundades 2007 och gick online 2008 i Danmark. År 2014 etablerade vi oss i Sverige, ur ambitionen om att skapa en webbutik med tusentals produkter som erbjuder expertrådgivning och inspiration till alla vinintresserade svenskar, nybörjare som experter.

Passion för den goda upplevelsen 

På VildMedVin drivs vi av en grundläggande kärlek och passion för vin, sprit och goda upplevelser. Tack vare vårt samarbete med flertal olika importörer kan vi erbjuda ett brett kvalitetssortiment av vin, sprit och specialiteter för alla smaker och tillfällen.

Hos oss kan du beställa kvalitetsvin från alla världens hörn, noga utvalda av våra vinexperter, med trygg och bekväm hemleverans. Våra vinexperter hjälper dig gärna att hitta det rätta vinet till middagen, skräddarsytt efter din smak. 

Inga extra avgifter

VildMedVin.se är registrerat för distansförsäljning av alkoholvaror hos Skatteverket. Vi står för hanteringen av alla lagstadgade avgifter - Det behöver inte du tänka på! Därför ingår även svensk alkoholskatt, moms och tullar i priset.

Personlig rådgivning

Vår passionerade kundservice och våra sommelierer står alltid redo att hjälpa dig. Oavsett om det är valet av vin till middagen eller frågor om din beställning. Skriv till oss på info@vildmedvin.se eller ring oss på tlf. +45 77 34 21 64.

Trygg E-Handel

VildMedVin är certifierade av Trygg E-Handel. Certifieringen visar att vi som e-handlare står för tydliga, enkla och enhetliga villkor gentemot dig som konsument. E-handlaren arbetar för att utveckla och säkra trygga köp tillsammans med Svensk Distanshandel som äger och administrerar certifieringen.

Leverans

Enligt Rosengrendomen från 2007 kan svenska privatpersoner, via distanshandel och tillsammans med oberoende transportleverantörer, importera vin från andra EU-länder. VildMedVin följer gällande regler och har distanshandelstillstånd hos Skatteverket. Vi erbjuder hemleverans och ID-kontroll görs vid varje leverans.Detta för att följa svensk lagstiftning och försäkra oss om att du som kund är 20 år eller äldre.

VildMedVin skickar samma dag vid beställning innan kl 14:00, förutsatt att produkterna finns på lager. Leverans tar ca 3-8 arbetsdagar. Lagerstatus kan du se på alla varor inne på shoppen. Vi skickar med den av oss anlitade logistikföretag, f.n Bring Logistik alternativt Budbee och din order levereras till din hemadress. 

Adress information

VildMedVin.se
Nybovej 34
7500 Holstebro
Danmark
Tel: +45 77 34 21 64

VildMedVin.se är 100% ägt av VildMedVin ApS (CVR: 30 710 177), som grundades 2007