Om oss

Din vinhandel på nätet

Hos VildMedVin är vi drivna av en grundläggande kärlek och passion för vin och spiritus samt god handel. Vi har ett stort sortiment av kvalitets vin, spiritus och choklad.

Leverering & frakt

VildMedVin skickar samma dag vid beställning innan klockan 14:00 och om produkterna finns på lager. Leverans tar ca 4-6 arbetsdagar. Lagerstatus kan du se på alla varor inne på shoppen. Vi skickar med den av oss anlitade logistikföretag, f.n Bring Logistik alternativt Budbee och din order levereras till din hemadress.


Leverering sker måndag-fredag. Vid uthämtning av varor skall du som kund visa upp giltig legitimation. Detta för att följa svensk lagstiftning och försäkra oss om att du som kund är 20 år eller äldre.


Alla priser på webbsidan är inkl. svensk moms & svensk alkoholskatt!


Rådgivning

Vi står alltid klara till att hjälpa dig i valet av vin till helgens middagsmeny, goda erbjudanden på din order eller bara hjälp till att hitta ett vin, som passar din smak. Du kan skriva till oss på info@vildmedvin.se eller kontakta oss på telefonnummer +45 77 34 21 64.

Prisgaranti - din garanti för ett fair pris

Våra viner har generellt attraktiva priser, men skulle du ändå hitta ett bättre erbjudande, så tveka inte med att kontakta oss, då vi också har prisgaranti.

Adress information

VildMedVin.se
Nybovej 34 
7500 Holstebro 
Danmark
Tel: +45 77 34 21 64

VildMedVin har dessutom ett gott samarbete med över 60 vinbutiker utspridda över hela Danmark.

VildMedVin.se är 100% ägt av VildMedVin ApS (CVR: 30 710 177), som grundades 2007

VildMedVin är en e-märkt nätbutik

Detta betyder att du som kund alltid kan vända dig till Trygg E-handel