Smaklåda - Chianti 3 flaskor

599.00 kr.
Ord. pris 727.00 kr.

Smaklåda - Chianti 3 flaskor

category label Prissänkt

Smaklåda - Chianti 3 flaskor

Vår utvärdering

Chianti vinpaketet är för dig som älskar klassisk italiensk vin, men fortfarande med ryggrad! Chianti vin är känt på gott och ont över stora delar av världen - men lyckligtvis mest för det goda. God Chianti vin är fantastiskt och passar utmärkt till många maträtter. Vi har samlat ett Chianti vinpaket med 3 av våra favorit Chianti viner så att du kan hitta din egen favorit!

Om produkten

Vinpaketet Chianti är för dig som älskar klassiskt italienskt vin, men ändå med ryggrad!

Chiantivin är känt på gott och ont i större delen av världen. Bra Chiantivin är fantastiskt, och passar väldigt bra till många rätter.

Vi har satt ihop ett Chiantivinpaket med 3 av våra favorit Chiantiviner så att du kan hitta din egen favorit!


OBS: Bilden är vägledande

Serving tips

Fjäderfä
Ljust kött
Mörkt kött
Pasta & Pizza

Indhold

Ren Sangiovese njutning från Vicchiomaggio. John Matta är en av Toscanas bästa på att verkligen få ut det bästa av druvans eleganta, röda frukt och livliga syra. Och det smakar man i den traditionella San Jacopo, som är Chianti Classico i den traditionella stilen - med körsbär, örter och tobak där den rena, precisa Sangiovese-frukten dominerar - och gör den till ett fenomenalt vin till det klassiska italienska köket.

Villa Cafaggio Chianti Classico är en ultraklassisk Chianti tillverkad av 100% Sangiovese från hjärtat av Chianti Classico i staden Panzano.

Anbefalinger