Smaklåda - Rosé & Pink Port

799.00 kr.
Ord. pris 954.00 kr.

Smaklåda - Rosé & Pink Port

category label Prissänkt

Smaklåda - Rosé & Pink Port

Om produkten

Abbaye Sylva Plana, Faugères Le Rosé 2020
Domaine de Pellehaut, Harmonie de Gascogne Rosé 2020
Chateau Regusse Rosé 2020
Georg Breuer, Rosé Spätburgunder 2019
DS Cotes du Rhone Rosé 2020
Croft Pink Port

* Innehållet kan variera allt efter vad som finns på lager och säsong. 

Indhold

En klassisk rosé i den lilla sydfranska roséstilen med delikat blå-violet färgton.
Duften domineras av vilda skogsjordgubbar och kryddig inslag av garrigue blommor - salvia, timjan, rosmarin, lavendel och gul ständig blomma.

Ingenting väcker känslan av sol och sommar som en uppfriskande rosévin, och denna österrikiska skönhet från Johann Topf är verkligen något speciellt. Den utmärker sig genom att vara en elegant följeslagare både för en stunds avkoppling ensam eller som en uppfriskande aperitif. Den passar också utmärkt tillsammans med lätta sallader och delikata snacks, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för alla tillfällen.

Få ett glas fyllt med solsken med De Terra Luberon Rosé! Denna uppfriskande rosévin är en sann hyllning till Provences vackra landskap och generösa solsken. Med sin livliga färg och fräscha dofter lockar den dig till en smakupplevelse av frukt och vår. En idealisk följeslagare för varje tillfälle som kräver lite sydlig charm och elegans.

Ett riktigt bra köp från Gascogne! Laffitte Rose är fruktig, saftig och frisk och perfekt för sommarvädret och terrassen.

Upplev en sensuell resa till Medelhavet med De Terra Méditerranée Rosé! Denna uppfriskande rosévin är som en touch av sommarbris och solsken i ett glas. Med sin livliga karaktär och fruktiga aromer kommer den att förtrolla dina smaklökar och väcka minnen av varma kvällar vid kusten. Ett perfekt val för varje tillfälle som kräver lite sydlig charm och elegans.

Anbefalinger