Pecchenino, Langhe Nebbiolo, Bricco Ravera 2020

379.00 kr.

Pecchenino, Langhe Nebbiolo, Bricco Ravera 2020

Pecchenino, Langhe Nebbiolo, Bricco Ravera 2020

Kropp Medium
Aciditet Høj
Sötma Tør

Aroma

Rød frugt
Blomstret
Fad

Om produkten

Baby-Barolo eller Barolo i forklædning - uanset hvad vi kalder dem, så er Langhe Nebbiolo for det meste en light-version af de store vine fra Piemonte - men Bricco Ravera fra Pecchenino er så tæt på som det kan kommer uden at være the real deal - druerne kommer fra Barolo-marken Ravera og vinen lagrer som en Barolo i 2 år på fade. Sving vinen i glasset og du bliver belønnet med lag af frugt, krydderier, lakrids og blomster - det her emmer af Piemonte og glæden ved de store norditalienske vine. Det er fyldig, stringent vin, som har nebbiolodruernes karakter sammensmeltet med to års fadlagring til en elegant men kraftfuld vin - lige netop det der kendetegner de langt dyrere storebrødre fra området. Server den ved 16-18°C i store rødvinsglas. Drik til kraftige retter med mørkt kød - fra ribeye til fasan.

Aroma

Rød frugt
Blomstret
Fad

Facts

Tannin:
Høj
Sötma:
Tør
Aciditet:
Høj
Kropp:
Medium
Smakprofil:
Område:
Distrikt:
Langhe
Årgång:
2020
Odling:
Konventionell
Storlek:
750 ml
Alkohol %:
14,50
Korkvariant:
Kork
Serveringstemperatur:
16-18°C

Serving tips

Fjäderfä
Mörkt kött

Anbefalinger

Röda viner

Komplex & elegant
Viner som är komplexa, eleganta och sofistikerade. Deras elegans och komplexitet uppnås antingen på grund av ålder eller kvalitet. Vinerna är oftast av hög kvalitet och har fått den yppersta behandlingen hos producenten. Servera till rätter med vilt och svamp. Röda viner kommer från några av världens mest kända vinområden, där jordmån, tradition och hantverk går upp i en högre nivå.
Aromer Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, svamp, skogsbotten, kostall, tjära, tobak, torkad frukt, vanilj och kokos.
Vinområden Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien och Oregon.
Druvor & typer Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo och nerello mascalese.