Smagekasse - Naturvin 3 flasker

799.00 kr.
Ord. pris 887.00 kr.

Smagekasse - Naturvin 3 flasker

category label Prissänkt

Smagekasse - Naturvin 3 flasker

Vår utvärdering

Smaklåda med naturvin! 3 naturviner du bör prova Michelin, moderna, hipster, gott? Efter många förfrågningar och stor efterfrågan gör vi det. Vi tar steget ut i det djupa vattnet och har köpt naturvin! Har du varit på en trendig och modern restaurang de senaste 5 åren? Eventuellt med michelinstjärna? Då har du säkert stött på naturvin, för det är trendigt, modernt och hippt att dricka det. Vi har satt ihop en smaklåda med 3 stjärn exempel på de moderna dropparna, så det är enkelt för dig att prova de trendiga dropparna.

Om produkten

Smaklåda med naturvin! 3 naturviner du måste prova
Michelin, modern, hipster, bra?
Efter många förfrågningar och stor efterfrågan gör vi det. Vi hoppar på djupt vatten och har köpt naturvin!

Har du varit på en smart och modern restaurang de senaste 5 åren? Möjligen michelin? Då har du definitivt träffat ett naturvin, för att dricka det är hippt, smart och modernt. Vi har satt ihop en avsmakningsbox med 3-stjärniga exempel på de moderna dropparna, så det är enkelt för dig att prova hipdropparna.

OBS: Bilden är vägledande

Indhold

Beaujolais Villages i en fräsch, levande och lätt funky stil - Antoines viner är moderna och lättillgängliga men verkligen seriösa. Gamay Poursuite är inget undantag - men skapat för att vara elegant och avslappnat.

Pierre Gilles Euzen Presque Toujours är ett delikat och komplext naturvin som kombinerar fruktiga toner med en subtil mineralitet. Perfekt att njuta av vid speciella tillfällen eller som en uppfriskande följeslagare till en utsökt måltid.

Anbefalinger