Caiarossa, Essenzia di Caiarossa 2013 Magnum

1,499.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Caiarossa, Essenzia di Caiarossa 2013 Magnum

category label Eko

Caiarossa, Essenzia di Caiarossa 2013 Magnum

Body Fyldig
Acidity Medium
Sweetness Tør

Aroma

Rød frugt
Parfumeret
Grønsagsagtigt
Søde krydderier
Fad

Aroma

Rød frugt
Parfumeret
Grønsagsagtigt
Søde krydderier
Fad

Facts

Body:
Fyldig
Acidity:
Medium
Årgång:
2013
Flaskstorlek:
1,5 liter
Korkvariant:
Kork
Alkohol %:
14,50
Område:
Toscana
Passar till:
Mörkt kött
Ljust kött
Land:
Italien
Druvor:
Cabernet Franc 100%
Odling:
Biodynamisk
Smakprofil:
Rød
Sweetness:
Tør
Tannin:
Medium

Serving tips

Ljust kött
Mörkt kött

Om produkten

Når kun det bedste er godt nok - Essenzia er som navnet antyder essensen af Caiarossa - det er nemlig den vin de laver, når alt flasker sig som det skal - kun de allerbedste årgang leverer druer, som er gode nok til Essenzia. Der er ikke nogen fast definition på, hvordan Essenzia skal laves - når vejret, druerne og alt det andet går op i en højere endhed, sammensætter vinmagerne en vin, som slår på alle tangenter. Der bliver kun lavet et par hundrede magnum-flasker, som skal gemmes og behandles med tålmodighed. Det er vin med elegance, struktur og balance, som er fyldt med delikate parfumerede aromaer og dyb, dyb frugt.

Andra populära produkter

Röda viner

Komplex & elegant
Viner som är komplexa, eleganta och sofistikerade. Deras elegans och komplexitet uppnås antingen på grund av ålder eller kvalitet. Vinerna är oftast av hög kvalitet och har fått den yppersta behandlingen hos producenten. Servera till rätter med vilt och svamp. Röda viner kommer från några av världens mest kända vinområden, där jordmån, tradition och hantverk går upp i en högre nivå.
Aromer: Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, svamp, skogsbotten, kostall, tjära, tobak, torkad frukt, vanilj och kokos.
Vinområden: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien och Oregon.
Druvor & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo och nerello mascalese.