Tropical Moscato, Passionfruit Moscato

125.00 kr.

Tropical Moscato, Passionfruit Moscato

Tropical Moscato, Passionfruit Moscato

Kropp Let
Aciditet Medium
Sötma Halvsød

Vår utvärdering

Passionsfrukt är intensiv och levande och kombinerad med söt, sprudlande moscato får du en sommardrink som kombinerar färsk exotisk fruktjuice och härligt italienskt bubbelvin. Ställ den på bordet till sommarbrunchen, på terrassen eller innan en kvällstur i den varma sommarnatten. Servera iskallt i vinglas. Perfekt som aperitif eller till söta desserter med frukt.

Om produkten

Bubblig sommarvin med naturlig smak av passionsfrukt. Tropical Moscato är en serie italienska bubbelvatten som har en låg alkoholhalt men hög festlighet. Denna version är tillsatt med färsk passionsfruktjuice och ger vinet en söt och mjuk smak. Ställ den på bordet till sommarbrunch, på terrassen eller innan en kväll ute i den varma sommarnatten. Servera iskall i vitt vinglas. Perfekt som aperitif eller till söta desserter med frukt.

Facts

Tannin:
Lav
Sötma:
Halvsød
Kropp:
Let
Aciditet:
Medium
Smakprofil:
Område:
Storlek:
750 ml
Odling:
Konventionell
Alkohol %:
5,50
Korkvariant:
Skruvlock
Druvor:
Moscato Bianco 95%
Övrigt 5%
Serveringstemperatur:
8-10°C
Passar till:

Serving tips

Aperitif

Anbefalinger

Rosa viner

Fruktig & söt
Viner med en söt och mogen fruktprofil. Vinerna domineras av den sötma som omsluter vinet och som gör det passande till desserter eller aperitif. Rosa viner definieras av deras sockerhalt och kan därför komma från hela världen. Rosa viner kan komma från hela världen eftersom det som definierar dem är deras restsockerhalt.
Aromer Honung, mogna tropiska frukter och blommor.
Vinområden Hela världen.
Druvor & typer Gewurztraminer, Riesling och Muscat.