Smaklåda - Barolo

2,299.00 kr.
Ord. pris 2,564.00 kr.

Smaklåda - Barolo

category label Prissänkt

Smaklåda - Barolo

Vår utvärdering

Elsker du Barolo lige så meget som os? Så har vi her sammensat den ultimative Barolo Smagekasse, med 6 fremragender Baroli, så du kan få stillet din Barolo tørst! 

Prøv Den store Barolo Smagekasse og find din egen favorit!

Om produkten

Älskar du Barolo lika mycket som vi? Sedan har vi satt ihop den ultimata Barolo Taste Box, med 6 enastående Baroli, så att du kan släcka din Barolo -törst!

Prova The Great Barolo Taste Box och hitta din egen favorit!

Indhold

I alla de stora Barolo-vinerna finns ett hav av doftnyanser och smakintryck. Några av de vanligaste är: rosenblad, lakrits, violer, lägereld, mynt, läder, tryffel, skogsgolv etc. I detta vin hittar du också många fina dofter. När vinet är stängt påminner det om mint, kamfer och modellim. När vinet har syresatt något, kommer de vackra blommande och fruktiga noterna framåt. Särskilt de torkade rosenblad och violer, men också de saftiga anteckningarna av körsbär och plommon.

Barolo, kungen av Piemonte! Luca Boisios barolo faller verkligen inom alla förväntningar till hur en barolo ska smaka - det är nämligen endast en druva och ett område i världen, som klarar att tillverka vin med denna imponerande struktur och power. Bosio använder druvor från de bästa markerna från kalkrik jord. Efter tre år i franska fat, får vinet lov att vila lite innan den släpps från Bosios egendom.

Vinets struktur går inte att ta miste på - den skriker Barolo! De fina tanninerna är i hög grad där, ackompanjerade av den igenkännbara höga syran, men balanseras av en imponerande frukt. Aromerna visar både rosor, violer, körsbär och hallon. Drick den till rätter med rött kött. Skål!

Anbefalinger