Caiarossa, Pergolaia 2018

299.00 kr.

Caiarossa, Pergolaia 2018

Caiarossa, Pergolaia 2018

Kropp Fyldig
Aciditet Høj
Sötma Tør

Aroma

Rød frugt
Mørk frugt
Parfumeret
Andre krydderier
Fad

Om produkten

I Pergolaia får du klassisk Toscana med et twist. Det er intens Sangiovese som vi kan lide det, med masser af rød frugt og krydderier - og samtidigt har vinen et ekstra lag fra både Merlot og Cabernet Franc, som giver masser af dybde og karakter. Kombinationen af Toscana og en lille smule Bordeaux klæder en vin som Pergolaia, som veksler mellem sort og rød frugt, som pakkes flot ind i krydderier og blød struktur - og her er hint af både chokolade vanilje og lidt citrusskal, sammen med præget fra gamle fade. 2018 Pergolaia er fantastisk og balanceret allerede nu. Lagrer 12-14 måneder i brugte 500-liters fade, efterfulgt af 10 måneder på en blanding af store kar og cement. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til grillet svinekød eller din bedste ragout.

Aroma

Rød frugt
Mørk frugt
Parfumeret
Andre krydderier
Fad

Facts

Tannin:
Medium
Sötma:
Tør
Kropp:
Fyldig
Aciditet:
Høj
Smakprofil:
Område:
Årgång:
2018
Storlek:
750 ml
Alkohol %:
13,00
Korkvariant:
Kork
Druvor:
Serveringstemperatur:
16-18°C

Serving tips

Ljust kött
Mild ost
Pasta & Pizza
Risotto
Fläskkött

Anbefalinger

Röda viner

Komplex & elegant
Viner som är komplexa, eleganta och sofistikerade. Deras elegans och komplexitet uppnås antingen på grund av ålder eller kvalitet. Vinerna är oftast av hög kvalitet och har fått den yppersta behandlingen hos producenten. Servera till rätter med vilt och svamp. Röda viner kommer från några av världens mest kända vinområden, där jordmån, tradition och hantverk går upp i en högre nivå.
Aromer Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, svamp, skogsbotten, kostall, tjära, tobak, torkad frukt, vanilj och kokos.
Vinområden Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien och Oregon.
Druvor & typer Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo och nerello mascalese.