Smaklåda - Tyska vitvinsfavoriter

999.00 kr.
Ord. pris 1,034.00 kr.

Smaklåda - Tyska vitvinsfavoriter

category label Prissänkt

Smaklåda - Tyska vitvinsfavoriter

Om produkten

Älskar du tyska vitt vin lika mycket som vi? Då är detta vinpaket precis för dig!

I Tyskland spelar Riesling huvudrollen på vitvinfronten och i allmänhet på hela vinfronten. Tysk riesling kan vara lite av allt, den kan vara både fräsch och torr, men också mer söt och fruktig. Förutom Riesling odlar de också ett antal andra druvor, varav många också finns i t.ex. Alsace i Frankrike.

I detta vinpaket har vi samlat vårt erbjudande om 6 utmärkta tyska vita viner, så du kan prova lite av varje. I paketet hittar du 3 viner gjorda på Riesling. En klassisk torr Pfalz Riesling, en något sötare Moselle Riesling och en Riesling från Franconia. Förutom dessa tre hittar du en utmärkt Pinot Gris, den lite mer aromatiska Gewurztraminer och den mycket lätta Weissburgunder (Pinot Blanc)

Prova våra tyska vittvinfavoriter och hitta din egen favorit!

Indhold

Sprød Sprød Pinot Blanc, perfekt med grillet fisk, friske Asparges med nye kartofler og smør. Pinot Blanc er en stjerne i Tyskland, det er her den Performer allerbedst i hele Europa.

Harmonisk och autentisk Pfalz riesling, innan dofter av tropiska frukter, persikor och solmogna citroner tillsammans för ett sant och mycket framgångsrikt vin. Vinrankans syra ger ryggrad och karaktär tillsammans med aromerna och ger en gedigen smakupplevelse. Perfekt till lättare fiskrätter, skaldjur eller sallader.

Uppfriskande ren Riesling med aptitretande nyanser av gröna äpplen, citrus och ljus persika. Lätt att dricka som aperitif eller perfekt för lätt fisk, sushi, sallader eller kryddiga rätter.

Anbefalinger