Smaklåda - Söt rosévin

649.00 kr.
Ord. pris 724.00 kr.

Smaklåda - Söt rosévin

category label Prissänkt

Smaklåda - Söt rosévin

Om produkten

Älskar du viner som har sötma och delikatess som överträffar alla dina förväntningar? Då är detta paketet för dig! Vi har satt ihop ett paket med sex söta sommarviner. Här får du rosévin som har en god portion sötma och stor fruktintensitet. Drick dem kylda på terrassen i gott sällskap eller med sommarglass och bärdesserter.

Indhold

Det perfekta sommarvinet – Canyon Oaks White Zinfandel, Kalifornien sommar på glas. Lätt, fruktig och perfekt att njuta av på terrassen eller som en läcker aperitif

Haussmanns Rosé är ett självklart val som aperitif eller till lättare rätter som sallader, fisk, skaldjur, pasta och lättare grillrätter.

I Moseldalen nära staden Traben-Trarbach hittar du vingården Oscar Haussmann som har producerat kvalitetsvin sedan 1500-talet. På 1800-talet blev familjen en av de mest framgångsrika vingårdarna i Tyskland för att sälja tyskt vin på internationella marknader. Idag arbetar man med toppmodern utrustning i källarna för att effektivisera vinproduktionen utan att kompromissa med de gamla traditionernas fokus på att producera vin av hög kvalitet.

Bliv fortryllet af denne glædesfyldte rosévin, som bringer smil både ved synet og smagen!

Cave de Tains Deshaltere Rosé viser en delikat og subtil pink nuance. Den indbydende duft af jordbær pirrer sanserne, mens smagen forkæler med en fyldig kombination af citrusfrugter og en behagelig sødme. Denne rosé er den perfekte ledsager til alt fra snacks til lette retter og forfriskende desserter.

Anbefalinger