Smaklåda - Alkoholfria bubblor

486.00 kr.

Smaklåda - Alkoholfria bubblor

category label Prissänkt
category label Alkoholfri

Smaklåda - Alkoholfria bubblor

Vår utvärdering

Låt korkarna poppa och njut av ett glas alkoholfria bubblor tillsammans med resten av festen. Vi har samlat ett urval av fyra olika alkoholfria mousserande viner, så att du alltid kan njuta av ett glas bubblor. Vinerna är alla vinösa och delikata med eleganta mousse och välintegrerad syra. Den saknade alkoholen ersätts av delikata fruktiga aromer, vilket gör vinerna välbalanserade och inbjudande.

Om produkten

Låt korkarna poppa och njut av ett glas alkoholfria bubblor tillsammans med resten av festen. Vi har satt ihop ett urval av fyra olika alkoholfria mousserande viner så att du alltid kan njuta av ett glas bubbel. Vinerna är alla vinösa och delikata med elegant mousse och välintegrerad syra. Bristen på alkohol har ersatts av delikata fruktaromer, som gör vinerna nyttiga och inbjudande.

Indhold

Vêndome Blanc är ett alkoholfritt ljust mousserande vin, gjort 100% på den gröna druvsorten Airén. Druvan är en gammal vinprovning men ändå världens mest planterade vinprovning. Druvor för detta vin odlas i La Mancha-regionen i centrala Spanien, där druvan är särskilt känd och allmänt använd. Området, med sina 190 000 hektar vingårdar, är världens största vinkällare. Klimatet är extremt extremt med sommartemperaturer, som ofta stiger till 45 grader, och på vintern minskar det till minus 15 eller ännu lägre. Trots detta har Airén en unik förmåga att överleva områdets extrema torka.Detta vin går igenom en unik process som gör att druvets sanna karaktär kan dyka upp utan att innehålla så mycket som en droppe alkohol. Det är därför ett perfekt alternativ till dem som vill ha ett glas mousserande vin utan alkoholens effekt. Alkoholhalten är 0,0%.Vinet har en vacker ljus, kristallin färg med gula nyanser. I lukten finns anteckningar av päron, melon, persika, citrus, lime och vita blommor. Smaken är delikat med fina ljusbubblor, vilket ger djup och gott färskt gift.

Anbefalinger