Rocca Dei Forti, Alcohol Free Sparkling

129.00 kr.

Rocca Dei Forti, Alcohol Free Sparkling

category label Alkoholfri

Rocca Dei Forti, Alcohol Free Sparkling

Om produkten

Rocca Dei Fortis alkoholfria bubblor är en gåva till oss alla som älskar det bubbliga och det sociala, men föredrar att det sker utan alkohol. Den har en fantastiskt skummande textur och en somrig doft av färska blommor och mogna frukter. Den är gjord på druvmust och har därför en vinös och uppfriskande karaktär som passar perfekt för festliga tillfällen. Vinet kan också användas som ingrediens i alkoholfria cocktails. Prova den till exempel med flädersaft och lime, så får du en välsmakande drink som passar lika bra med en bok i solen som med trevligt sällskap och god mat. Så om du är trött på meningslösa alkoholfria alternativ när du är törstig efter något gott i glaset, då är Alcohol Free från Rocca Dei Forti det perfekta valet för dig.

Anbefalinger

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.