Raul Perez, La Vizcaina, La del Vivo 2019

349.00 kr.

Raul Perez, La Vizcaina, La del Vivo 2019

Raul Perez, La Vizcaina, La del Vivo 2019

Serving tips

Fet fisk
Ljus fisk
Fjäderfä

Om produkten

Fra: Valtuille de Abajo, Vinmarker: La Poulosa og Las Villegas, Vinstokkenes alder: 1940 (La Poulosa) og 1925 (Las Villegas) Hektar: 1,5 (samlet) Højde: 500-550 meter OHO Jordbund: Ler (La Poulosa) og Sand (Las Villegas) Beplantningstæthed: 4200 vinstokke / hektar (La Poulosa) og 4000 vinstokke / hektar (Las Villegas) Druesorter: Godello og Doña Blanca

Vinifikation:  Ca. 80% af druerne presses, hældes fra og fermenteres herefter i franske fade på 500 og 700 liter. Denne vin forbliver i fadene i et år. De resterende 20% af druerne gærer med skind i leramforaer, hvor vinen derefter forbliver i et år. De to dele blandes herefter, og vinen aftappes uden klaring eller filtrering.

Anbefalinger

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.