Oddbird, Domaine de la Prade, Merlot & Shiraz,Liberated from alcohol

139.00 kr.

Oddbird, Domaine de la Prade, Merlot & Shiraz,Liberated from alcohol

category label Alkoholfri

Oddbird, Domaine de la Prade, Merlot & Shiraz,Liberated from alcohol

Om produkten

Domaine de la Prade Merlot / Shiraz

Smakfullt, ekologiskt Merlot / Shiraz, är ett alkoholfritt rött vin. Stilen är ung, fyllig och fruktig, och toner av björnbär och surkörsbär fyller näsan med en touch av karamell. Bra sällskap till rött kött och fågel.

Lagring

Druvorna kommer från regionen Languedoc-Roussillon i Frankrike. Vinet lagras i upp till 12 månader. Vinet innehåller inga tillsatser, konstgjorda färger eller aromer.

Som naturen hade tänkt sig

Det är ett hantverk att producera moderna viner i världsklass – utan alkohol. Vinframställning formas av tradition och möjliggörs genom innovation. En karakteristisk, ren smak med hög komplexitet sker inte bara direkt. Det inkluderar en naturlig vinframställningsprocess med minimal bearbetning. Det tar tid, passion och odelad uppmärksamhet på varje liten detalj. Allt från valet av druvor och vingårdar till jäsning, alkoholfrigöring och buteljering.

* Observera att vinet innehåller mindre än den lagstadgade 0,5 % vol alkohol. Därför kan det finnas ganska minimala mängder alkohol i vinet. *

Serving tips

Fjäderfä
Mys- & Balkongvin
Ljust kött
Mörkt kött

Anbefalinger

Cerise viner

Lätt & fruktig
Viner som är fruktiga och lättdruckna med en frisk syra. Cerise viner har ett feminint och elegant uttryck. Fruktprofilen domineras av röda bär och eventuella inslag från fatlagring. Servera till kraftiga vegetariska rätter, fjäderfä eller fläsk. Cerise viner kommer från områden med måttligt till svalt klimat.
Aromer Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, vanilj och kokos.
Vinområden Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Kalifornien, Australien och Nya Zeeland.
Druvor & typer Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella och sangiovese.