Smaklåda - Chardonnay 3 flaskor

699.00 kr.
Ord. pris 827.00 kr.
Bliv medlem
Earn 5% on all purchases

Smaklåda - Chardonnay 3 flaskor

category label Prissänkt

Smaklåda - Chardonnay 3 flaskor

Vår utvärdering

Chardonnay är nog den mest kända gröna druvan i världen och blir odlat överallt på jordklotet. Druvan har många ansikten samt uttryck och kan vara lite av en kameleont, det hänger bl.a. på vart i världen den odlas och inte minst hur vinet framställs. Vi har i detta paket satt ihop 3 olika viner, allihop tillverkade på 100% Chardonnay. Var och en speglar de olika stilar och uttryck.Chablis som med sin kalkhaltiga jord och begränsad användning av fat ger ett mycket mineraliskt och rent vin med medium till hög syra. Resten av Bourgogne och speciellt i Cote De Beaune där det är tradition att använda mer fat än i exempelvis Chablis, ger en ny dimension till Chardonnay - som tar gott emot fatlagring. Till sist, den "nya" världen, där traditionerna ofta inte väger lika tungt och man hittar Chardonnay i många nyanser och variationer. I denna paket avspeglas detta med Chardonnay från Chateau ste Michelle, Washington State.

Smaka och hitta din egna favorit.

Om produkten

Chardonnay är nog den mest kända gröna druvan i världen och blir odlad överallt på jordklotet. Druvan har många skepnader samt uttryck och kan vara lite av en kameleont, det hänger bl.a. på vart i världen den odlas och inte minst hur vinet framställs. Vi har i detta paket satt ihop 3 olika viner, allihop tillverkade på 100% Chardonnay. Var och en speglar de olika stilarna och uttrycken.

Chablis som med sin kalkhaltiga jord och begränsad användning av fat ger ett mycket mineraliskt och rent vin med medium till hög syra. Resten av Bourgogne och speciellt i Cote De Beaune där det är tradition att använda mer fat än i exempelvis Chablis, ger en ny dimension till Chardonnay - som tar gott emot fatlagring. Till sist, den "nya" världen, där traditionerna ofta inte väger lika tungt och man hittar Chardonnay i många nyanser och variationer. I detta paket avspeglas detta med Chardonnay från Chateau ste Michelle, Washington State.

OBS! Bilden är vägledande. 

Andra populära produkter