Cave de Tain, Vin de France Syrah

179.00 kr.
customer-list-add

Cave de Tain, Vin de France Syrah

Cave de Tain, Vin de France Syrah

Kropp Medium
Aciditet Medium
Sötma Tør

Aroma

Mörk frukt
Andra kryddor

Om produkten

I denne Vin de France sammensætter Cave de Tain Syrah fra det meste af Nordrhône som tilsammen giver et godt eksempel på, hvor godt Syrah smager i hænderne på eksperterne. Et levende billede af Nordrhône og den arketypiske Syrah sammensat på kryds og tværs fra både store og små appellationer langs Rhônefloden. Her er ikke skævet til konventioner men til ren velsmag.

Jordbunden varierer over sand, løss, kalk og granit - men druen er den samme. De forskellige plots vinificeres for sig - nogle på stål, andre på cement og igen nogle på gamle fade. Resultatet er en mørk og intens rødvin som er fyldt med brombær,violer og orientalske krydderier i duften - og vinen er i munden fyldig og kompleks med finkornede tanniner og en flot friskhed, der rammer frugten godt ind.

Aroma

Mörk frukt
Andra kryddor

Facts

Lagring:
2-4
Tannin:
Medium
Sötma:
Tør
Kropp:
Medium
Aciditet:
Medium
Smakprofil:
Område:
Odling:
Konventionell
Storlek:
750 ml
Alkohol %:
13,00
Korkvariant:
Kork
Druvor:
Syrah 100%
Serveringstemperatur:
15-17°C

Serving tips

Fjäderfä
Ljust kött
Mörkt kött
Gryträtter
Stekrätter
Viltfågel

Anbefalinger

Röda viner

Komplex & elegant
Viner som är komplexa, eleganta och sofistikerade. Deras elegans och komplexitet uppnås antingen på grund av ålder eller kvalitet. Vinerna är oftast av hög kvalitet och har fått den yppersta behandlingen hos producenten. Servera till rätter med vilt och svamp. Röda viner kommer från några av världens mest kända vinområden, där jordmån, tradition och hantverk går upp i en högre nivå.
Aromer Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, svamp, skogsbotten, kostall, tjära, tobak, torkad frukt, vanilj och kokos.
Vinområden Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien och Oregon.
Druvor & typer Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo och nerello mascalese.