Canyon Oaks Zinfandel 2021

149.00 kr.

Canyon Oaks Zinfandel 2021

Canyon Oaks Zinfandel 2021

Vår utvärdering

En smakbomb av ett vin - med mycket valuta för pengarna. Rik och smakrik, gjord på perfekt mogna druvor från soliga Kalifornien.

Om produkten

Denna Zinfandel är en garanterad publikbehagare. Perfekt för en fest! Eleganta toner av solmogna plommon, körsbär, sylt och med underliggande kryddiga toner av peppar och vanilj från fatet. En fantastisk kombination av lättdrickbarhet och komplexitet – vilket ofta resulterar i att en flaska inte räcker till! Detta vin är perfekt för festliga tillfällen, på terrassen, till grillkvällar eller bara att njuta av på egen hand.

Serving tips

Biff på grillen
Fjäderfä
Ljust kött
Mörkt kött

Anbefalinger

Lila viner

Kraftig & fruktig
Viner med stor intensitet, fruktighet och power. Viner som är mörka och mycket mogna i fruktbilden. Servera de kraftiga och intensiva vinerna med rött kött, kraftiga grytor eller BBQ. Lila viner kommer ofta från områden med mycket sol och värme. Lila starkvin serveras med blåmögelost och chokladdesserter.
Aromer Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, söt lakrits, söt tobak, kanderade bär, kaffe, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden Södra Frankrike, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, södra Italien, Kalifornien, Argentina och Australien.
Druvor & typer Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere och malbec.