Bodegas Cuevas de Arom, As Ladieras, Old Vine Garnacha 2020

269.00 kr.

Bodegas Cuevas de Arom, As Ladieras, Old Vine Garnacha 2020

Bodegas Cuevas de Arom, As Ladieras, Old Vine Garnacha 2020

Vår utvärdering

Ældgamle vinstokke højt over havets overflade er hemmeligheden bag As Ladieras. Fernando Mora har udsøgt de bedste marker med de ældste vinstokke han kunne opstøve i Calatayud og resultatet er mageløs, kompleks og intens Garnacha, som oser af liv, friskhed og kvalitet, og hvor rød frugt, lakrids og fadkrydderi samler sig i en fuldendt mundfuld.

Om produkten

Det her er sublim Garnacha fra mere end 70 år gamle vinstokke. Fra og med 2018 årgangen har Team Fernando nået nye højder med Cuevas de Arom serien. Vinstokkene står også her i en heftigt skrånende mark af skifer, beliggende i 800 – 850 meter over havet. Cuevas de Arom, der i øvrigt er underomlægning til økologi. Druerne er håndhøstet i små bakker og det hele på en dag, den 27. september. 50 % af druerne er trådt med fødderne og der er ikke tilsat gærkulturer. Gæringen udføres af druens naturlige gærceller og tager ca. 35 dage.  Kender du lillebror, AROM, har du en ide om stilen. Denne As Ladieras har blot endnu flere lag og endnu mere længde. 93 point Wine Spectator og 94 point Guia Peñin

Serving tips

Biff på grillen
Ljust kött
Mörkt kött
Tapas

Anbefalinger

Röda viner

Komplex & elegant
Viner som är komplexa, eleganta och sofistikerade. Deras elegans och komplexitet uppnås antingen på grund av ålder eller kvalitet. Vinerna är oftast av hög kvalitet och har fått den yppersta behandlingen hos producenten. Servera till rätter med vilt och svamp. Röda viner kommer från några av världens mest kända vinområden, där jordmån, tradition och hantverk går upp i en högre nivå.
Aromer Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, svamp, skogsbotten, kostall, tjära, tobak, torkad frukt, vanilj och kokos.
Vinområden Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien och Oregon.
Druvor & typer Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo och nerello mascalese.