4.0
af 5 anmeldelser

Barramundi, Shiraz 2017

99.00 kr.
4.0
af 5 anmeldelser

Barramundi, Shiraz 2017

4.0
af 5 anmeldelser

Barramundi, Shiraz 2017

Kropp Medium
Aciditet Lav
Sötma Tør

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier

Vår utvärdering

Det är nästan omöjligt att inte nå botten i rekordfart, vinet har fantastiska sammetslena tanniner som smeker din mun tillsammans med rika, mogna toner av mörka bär, fruktkaka och vanilj. Perfekt till BBQ.

Om produkten

Barramundi Shiraz har sedan den landade på hyllorna varit bland de mest populära rödvinerna. Det beror helt enkelt på att du här får riktigt bra smak till ett överkomligt pris. Om det är något australiensarna är stolta över, så är det deras förmåga att göra vin. Vinproducenten Barramundi beskriver sig själva som experter på lättburen vin som alla har råd med. Barramundi produceras i Murray Darling, som är Australiens näst största vinregion. Och smaken av denna Shiraz är verkligen allt man förknippar med australiskt vin - det är solmogna plommon, peppar och varma kryddor. Servera Barramundi Shiraz vid 16 grader i ett Shiraz-glas med en lätt diamantform, som framhäver de mjuka och fruktiga tonerna i vinet.

Aroma

Mørk frugt
Andre krydderier

Facts

Lagring:
1;6
Tannin:
Lav
Sötma:
Tør
Kropp:
Medium
Aciditet:
Lav
Smakprofil:
Område:
Sydöstra Australien
Odling:
Konventionell
Storlek:
750 ml
Alkohol %:
14,00
Korkvariant:
Skruvlock
Druvor:
Syrah 100%
Serveringstemperatur:
16-18°C

Serving tips

Ljust kött
Mörkt kött
Mild ost

Omdömen

4.0 af 5 anmeldelser

Anbefalinger

Lila viner

Kraftig & fruktig
Viner med stor intensitet, fruktighet och power. Viner som är mörka och mycket mogna i fruktbilden. Servera de kraftiga och intensiva vinerna med rött kött, kraftiga grytor eller BBQ. Lila viner kommer ofta från områden med mycket sol och värme. Lila starkvin serveras med blåmögelost och chokladdesserter.
Aromer Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, söt lakrits, söt tobak, kanderade bär, kaffe, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden Södra Frankrike, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, södra Italien, Kalifornien, Argentina och Australien.
Druvor & typer Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere och malbec.