The Pitmaster, California Zinfandel 2019

99.00 kr.

The Pitmaster, California Zinfandel 2019

The Pitmaster, California Zinfandel 2019

Vår utvärdering

Som en äkta pitmaster behärskar denna Zinfandel balansen mellan styrka och finesse. Den omfamnar dina smaklökar med en rund och fyllig struktur som kompletterar varje kötträtt som kommer från grillen.

Om produkten

Med etiketten som liknar en sliten skylt vid en klassisk BBQ-restaurang, väcker "The Pitmaster" genast nyfikenheten och aptiten. Men det är vid första klunken som detta vin verkligen skiner. Det levererar saftiga bär, rökiga kryddor och en subtil sötma som för tankarna till de bästa grillfesterna. Som en äkta pitmaster behärskar denna Zinfandel balansen mellan styrka och finesse. Den omfamnar dina smaklökar med en rund och fyllig struktur som kompletterar alla kötträtter som kommer från grillen. Oavsett om det är saftig pulled pork, kryddiga revben eller långsamt tillagad brisket, så är "The Pitmaster" det perfekta sällskapet till din BBQ-fest.

Serving tips

Biff på grillen
Ljust kött
Mörkt kött
Fläskkött

Anbefalinger

Lila viner

Kraftig & fruktig
Viner med stor intensitet, fruktighet och power. Viner som är mörka och mycket mogna i fruktbilden. Servera de kraftiga och intensiva vinerna med rött kött, kraftiga grytor eller BBQ. Lila viner kommer ofta från områden med mycket sol och värme. Lila starkvin serveras med blåmögelost och chokladdesserter.
Aromer Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, söt lakrits, söt tobak, kanderade bär, kaffe, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden Södra Frankrike, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, södra Italien, Kalifornien, Argentina och Australien.
Druvor & typer Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere och malbec.