4.0
af 1 anmeldelser

Smaklåda - Zinfandel

999.00 kr.
Ord. pris 1,023.00 kr.
4.0
af 1 anmeldelser

Smaklåda - Zinfandel

category label Prissänkt
4.0
af 1 anmeldelser

Smaklåda - Zinfandel

Vår utvärdering

Zinfandel er elsket af mange. De Californiske Zinfandel vine som vi kender til her i Danmark, er kendte for sin bløde, sødlige solmodne frugt, høje alkohol og intensitet. I smagekassen her har vi samlet 6 forskellige Zinfandel vine, fra forskellige producenter og områder i Californien. I udgangspunktet passer Zinfandel godt til BBQ retter med sødlig marinade, men også efterårets rodfrugter som besidder en naturlig sødme, eller sågar julemaden der sætter strenge krav til vinen med både sødme, fedt og syre.

Om produkten

Älskar du fylliga, fruktiga och kraftfulla viner som passar perfekt med en bra biff på grillen? Då är det här vinpaketet bara något för dig! Vi har bara satt ihop en provsmakningslåda med viner gjorda av druvan Zinfandel.

Njut av vinerna för en god biff från grillen ute på terrassen!

Vinpaketet inkluderar:
Kendall-Jackson, Vintners Reserve Zinfandel
Coppola Diamond Collection Zinfandel
Backhouse Zinfandel
Calipaso Paso Robles Zinfandel 2016
Cline Zinfandel
Motto Unabashed Zinfandel

OBS - Bilden är vägledande

Omdömen

4.0 af 1 anmeldelser

Indhold

Cedar Rock är aromatisk kalifornisk Zinfandel på den lättare, mer eleganta och saftiga sidan än de flesta Zinfandel-viner!

Bra vin beror i högsta grad på druvornas kvalitet och därför väljer DeLoach noga ut druvorna från toppvingårdar i Kalifornien. Utvalda druvor från både unga och gamla vinstockar blandas för att uppnå ett komplext och fruktdrivet vin. En liten del av vinet lagras på ekfat för ytterligare komplexitet utan att maskera druvans karaktär. Doft och smak av skogsbär, speciellt björnbär, med spännande kryddiga toner och en hint av lakrits. Den mogna frukten balanseras fint av en bra frisk syra.

Wollridge Zinfandel Reserve tillverkas av druvor från en av de bästa och mest erkända vingårdarna i Lodi, som varje år säljer av en del av produktionen under synonymen "Wollridge".

Vinet har genomgått vinifiering på toppmodern utrustning och endast druvor från gamla vinstockar har använts.

Wollridge lagras på amerikanska ekfat under en period av 6 månader innan vinet skickas och buteljeras.

Wollridge Zinfandel reserve är ett mycket fylligt och välsmakande glas vin. I doften uppfattas toner av söt frukt, peppar, vanilj och björnbär. Färgen är tät och mörk. I munnen känns vinet djärvt, tätt och koncentrerat, med ett fint litet intryck från fatlagring med underbara toner av vanilj.

En smakbomb av ett vin - med mycket valuta för pengarna. Rik och smakrik, gjord på perfekt mogna druvor från soliga Kalifornien.

Anbefalinger