Smagekasse - Vildmedvins favoritter

699.00 kr.
Ord. pris 764.00 kr.

Smagekasse - Vildmedvins favoritter

category label Prissänkt

Smagekasse - Vildmedvins favoritter

Vår utvärdering

Smaklådan med VildMedVins favoriter är fylld med 6 flaskor av de viner vi själva uppskattar allra mest. Här får du nämligen ett brett urval av rött, vitt och rosé som skapar glädje både till vardags och fest, och där det verkligen är mycket vin för pengarna i varje glas. Från fylligt rödvin till friskt vittvin - och massor av goda smakupplevelser däremellan - här får du spännande viner, så att du alltid har en bra flaska i förrådet. Unna dig själv en fräsch och krispig österrikisk Grüner Veltliner på en solig dag eller ta ett glas rosé på terrassen. Prova också ett fylligt, kryddigt spansk rödvin som El Bos, som passar både för mys i soffan och till en bit kött på grillen.

Indhold

Det är precis så här amerikansk Cabernet Sauvignon ska smaka - det är fyllig, fruktig och söt rödvin som doftar av svarta vinbär och mogna körsbär tillsammans med något lätt kryddigt som ger lite ryggrad - så tänd bara grillen och ta fram en god köttbit.

Ett riktigt bra köp från Gascogne! Laffitte Rose är fruktig, saftig och frisk och perfekt för sommarvädret och terrassen.

Anbefalinger