Rum Nation, Gaveæske 4x5 cl.

349.00 kr
Leverans 4-5 dagar
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Rum Nation Presentförpackning 4x5cl. Här hittar du:

Rum Nation Panama 10 år gammal. Delikat, lätt och fräsch doft med sötma och frukt. Lite fyllig smak, som ändå träder i karaktär. Sockerrörets saftighet dominerar utan att bli påträngande. Acaciahonung, russin och mjölkchoklad med inslag av apelsiner och aprikoser. En utsökt ren och mjuk eftersmak med en oändlig sötma.

Rum Nation Guatemala Gran Reserva. En lätt, fräsch och myntliknande doft, tanken faller på nyklippt hö, blommigt och delikat med de typiska doftnoterna från sockerrör och med en diskret antydan till fett av smör, dadel, russin och apelsinskal. Smaksupplevelsen matchar doften - lätt och flätig mjuk. Härlig söt balans mellan vanilj, cola, russin, creme brulee., Gröna blad och mynta. Mot slutet möts du av något som påminner om vermouth, anis och lakrits.

Rum Nation Peruano 8 år gammal, söt, djup och rund doft. Doften av melass är det första som träffar näsan, tillsammans med toner av Cola, Aperol och Campari. Inte explosiv men förfinad och känslig. Stark smak som verkligen återger melassens sötma med toner av choklad och sött kaffe. En aning te med bergamottsmak och kanderade frukter.

Rum Nation Demerara Solera N.14. Doften börjar med en inslag av rök, som nästan är grillliknande. Den är inte lika bitande som Jamaica -rom, men ändå full av ester, som den typiska romtypen British Navy. En smak som är mycket sötare och mer rund än i doften. Nästan som sirap utan att vara för söt. Krämig, men också kryddig med kanel, apelsinskal och svartpeppar. En levande, mild nästan honungliknande rom.