Pago de los Capallanes, Tinto Reserva 2017

599.00 kr.

Pago de los Capallanes, Tinto Reserva 2017

Pago de los Capallanes, Tinto Reserva 2017

Vår utvärdering

Rampant fruktkoncentrationen i detta Reserva från Ribera del Duero. Djupröd färg med en kraftfull doft av svarta vinbär, nyristede ek och mörk choklad. I munnen sker vin med bra balans där mogen frukt anteckningar följde honom till dörren snäva tannin och fin fruktsyra. Intensiteten i detta vin gör den idealisk för grillat kött och lagrade ostar.

Om produkten

Rampant fruktkoncentrationen i detta Reserva från Ribera del Duero. Djupröd färg med en kraftfull doft av svarta vinbär, nyristede ek och mörk choklad. I munnen sker vin med bra balans där mogen frukt anteckningar följde honom till dörren snäva tannin och fin fruktsyra. Intensiteten i detta vin gör den idealisk för grillat kött och lagrade ostar. Tillverkad 100% av Tempranillo druvor som skördats från gamla vingårdar. Efter en kort period där vinet är och drar utdrag ur huden, med början den naturliga alkoholjäsning. Den alkoholjäsning genomförs under 30 dagar för att få dras mesta möjliga karaktär från druvskal. Efter att ha avslutat den malolaktiska jäsningen sparas Reserva i 18 månader på nya franska ekfat innan buteljering. En kraftfull vin som har potential att lagras i upp till 15 år från skörd.

Serving tips

Biff på grillen
Mörkt kött
Vilt

Anbefalinger

Bruna viner

Komplex & intensiv
Viner med stor intensitet, djup och komplexitet. Vinerna har många lager i sin arombild och en kombination av kraft och komplexitet som uppnås på grund av ålder eller lagringstid på fat. Servera till kraftiga rätter med nötkött, lamm eller fläsk. Bruna viner kommer från hela världen och är ofta det yppersta som vinmakarna kan uppnå. Bruna starkvin passar bra till ostbrickan eller kraftiga desserter.
Aromer Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, peppar, tobak, kaffe, skogsbotten, stall, blod, rök, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien och Kalifornien
Druvor & typer Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc och tempranillo.