Locatour Wines, California Zinfandel 2020

199.00 kr.

Locatour Wines, California Zinfandel 2020

Locatour Wines, California Zinfandel 2020

Vår utvärdering

En sommarkväll med grillade spareribs, goda vänner och kungaspel i trädgården, en kall vinterkväll med pulled pork, coleslaw och kortspel eller en spontankväll med take-out från favoritstället och rånarhistorier långt in på natten. Om du bara kan se lite av dig själv i dessa scenarier, då kommer Zinfandel att vara precis rätt rödvin för din nästa sociala sammankomst.

Om produkten

För det är ett rött vin som passar till allt man kan tänka sig en amerikan skulle servera på en grillfest. Den sortens rätter som antingen har smaksatts med en ordentlig klick kryddor, stekt över grillens glödheta plankor eller som helt enkelt är fullpackade med smak och välbefinnande. För det här är rött vin som smakar något, med en fyllig smak av både röda och mörka bär, och en fantastisk balans mellan den söta mogna frukten och ett kryddigt bett.

Men viktigast av allt, vinet passar också perfekt till de goda stunderna som kommer med de goda måltiderna.

För att vinerna från Locatour är skapade för att hjälpa till att sätta ramarna för den goda stämningen. Att vara vinet du skålar i under bar himmel en av sommarens ljusa nätter, att vara priset i en satsning när en bezzerwizzervinnare ska utses eller att bli belöningen en fredagskväll med din bättre hälft efter en hård och ansträngande arbetsvecka. Locatour handlar om samhörighet och det goda i livet, oavsett hur det ser ut för dig.

Så ta med en flaska Zinfandel från Locatour till ditt nästa stjärnögonblick. Då har du lagt en solid grund för en alldeles speciell kväll.

Serving tips

Biff på grillen
Ljust kött
Mörkt kött

Anbefalinger

Lila viner

Kraftig & fruktig
Viner med stor intensitet, fruktighet och power. Viner som är mörka och mycket mogna i fruktbilden. Servera de kraftiga och intensiva vinerna med rött kött, kraftiga grytor eller BBQ. Lila viner kommer ofta från områden med mycket sol och värme. Lila starkvin serveras med blåmögelost och chokladdesserter.
Aromer Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, söt lakrits, söt tobak, kanderade bär, kaffe, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden Södra Frankrike, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, södra Italien, Kalifornien, Argentina och Australien.
Druvor & typer Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere och malbec.