Smaklåda - Balkongvin rosé & vitt

699.00 kr.
Ord. pris 804.00 kr.

Smaklåda - Balkongvin rosé & vitt

category label Prissänkt

Smaklåda - Balkongvin rosé & vitt

Om produkten

Sommar och sol! Vi har vinpaketet rätt för dig.

Vad är ett terrassvin för dig? För oss är terrassvin ett vin som man njuter av kylt och som är mycket omedelbart i sitt utseende. Därför är detta inte stora och komplexa viner, eftersom dessa kräver koncentration och att du inte störs av yttre intryck som. buller, andra luktar etc.
Därför innehåller paketet med terrassviner tre vita viner, som alla är aromatiska, skarpa och omedelbara, samt tre roséviner som alltid är lämpliga för terrassskönhet. Vinerna är alla torra.

Indhold

En lätt och uppfriskande rosévin med en läcker smak av saftiga röda bär, perfekt för avslappnande ögonblick. Detta vin är idealiskt för alla som vill njuta av en enkel och trevlig smakupplevelse, oavsett om solen skiner eller regnet faller.

En klassisk rosé i den lilla sydfranska roséstilen med delikat blå-violet färgton.
Duften domineras av vilda skogsjordgubbar och kryddig inslag av garrigue blommor - salvia, timjan, rosmarin, lavendel och gul ständig blomma.

Doftande elegant - djup och fräsch. Chardonnay kan anta många former; även samtidigt, och här får du vitt vin, som kan allt. Knackiga gröna äpplen i smaken, mogen melon i doften och en vacker, krämig konsistens.

Anbefalinger