Arensbak Red

169.00 kr.

Arensbak Red

Arensbak Red

Om produkten

ARENSBAK™ Red är det vinfria alkoholfria alternativet. En fermenterad dryck baserad på
vårt fermenterade svarta Yunnan-te (kombucha). Den har de vinösa toner som du känner från vinvärlden. Den har en doft av skogsbotten,
svamp och mögel samt lakrits, bakade jordgubbar och ek. Den är sammetsmjuk och fruktig med en torr munkänsla, vilket ger en rundad och lång eftersmak.

ARENSBAK™ Red passar till exempelvis en vällagrad röd biff, bräserad fläsk, svamprisotto och till rejäla vegetariska rätter. Men kan också bara avnjutas i en lugn stund.
Det är nästan som vin. Så häll en helt ny smak i ditt vinglas och få en imperfekt vinupplevelse. ARENSBAK™ Red avnjuts kylt i ett vinglas vid 12-14o C. Så ta gärna flaskan ur
kylen 30 minuter innan servering, och låt den "öppnas" i glaset innan den njuter. Om du inte njuter av hela flaskan kan den förvaras i kylen i upp till 14 dagar utan att tappa smak.

Serving tips

Mörkt kött
Gryträtter
Fläskkött

Anbefalinger

Röda viner

Komplex & elegant
Viner som är komplexa, eleganta och sofistikerade. Deras elegans och komplexitet uppnås antingen på grund av ålder eller kvalitet. Vinerna är oftast av hög kvalitet och har fått den yppersta behandlingen hos producenten. Servera till rätter med vilt och svamp. Röda viner kommer från några av världens mest kända vinområden, där jordmån, tradition och hantverk går upp i en högre nivå.
Aromer Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, svamp, skogsbotten, kostall, tjära, tobak, torkad frukt, vanilj och kokos.
Vinområden Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien och Oregon.
Druvor & typer Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo och nerello mascalese.