Smaklåda - Vinterns rödvin

899.00 kr.
Ord. pris 1,114.00 kr.

Smaklåda - Vinterns rödvin

category label Prissänkt

Smaklåda - Vinterns rödvin

Om produkten

Vintern är på väg och det kräver fullare rätter på bordet. Detta inkluderar starkare viner. Vi har sammanställt detta vinpaket med vårt erbjudande om 6 röda viner som är perfekta för kallt och vintertid, så du kan prova lite av varje och hitta ditt favoritvin vin.

I vinpaketet hittar du allt från läckra Veneto Ripasso, klassiska Bordeaux och Rhone och utomeuropeiska Cabernet Sauvignon och Syrah!

Indhold

Domaine de Musset, Lalande de Pomerol 2013 är ett rött vin från delområdet Lalande-de-Pomerol i Bordeaux-regionen i Frankrike. Ett område känt för sin höga kvalitet och eleganta karaktär. Lalande de Pomerol är ett fruktigt och fylligt rött vin. Den har en fin struktur med mjuka tanniner och en behaglig syra. Smaken är rik och välbalanserad med toner av mogna bär, körsbär och kryddor. Detta vin är perfekt att avnjuta till rött kött, lamm, ost eller att unna dig i goda vänners eller familjens sällskap. Upptäck Domaine de Musset, Lalande de Pomerol 2013 och upplev den autentiska franska vinupplevelsen med dess komplexitet och elegans.

Andra populära produkter