Smagekasse - Alkoholfri Hvidvin

399.00 kr.
Ord. pris 462.00 kr.

Smagekasse - Alkoholfri Hvidvin

category label Prissänkt
category label Alkoholfri

Smagekasse - Alkoholfri Hvidvin

Om produkten

Vinpaketet erbjuder fyra olika alkoholfria vita viner, som alla är väl lämpade för lätta fiskrätter, sallader eller bara ett glas i solen.

Leitz, Eins Zwei Zero, Riesling Alkoholfri
Denna alkoholfria Riesling från Tyskland är torr med en färsk syra. Anteckningar av persikor, citroner, äpplen och rabarber med en antydan till mineralitet i finish.

Aldea, White Verdejo, 0,0 Alkoholfri
Den aromatiska verdejo-druvan ser till att det finns gott om smak kvar trots bristen på alkohol. På gommen visar det gröna äpplen, färska druvor, vita blommor och heta citroner.

Pierre Chavin, Le Petit Etoile Chardonnay Eco Alkoholfri
Le Petit Étoilé Chardonnay är ett organiskt, alkoholfritt vitt vin med en ljusgul nyans och klara gröna inslag. Näsan beskriver aromer av akaciablomma och vit persika i kombination med en touch av citrus och vanilj. Gommen är fräsch med en behaglig touch av syra och en mycket lång finish.

Sobr Riesling
Sobr Riesling är aptitretande med en fin balans mellan frukt, friskhet och fyllighet. Smaken är omisskännlig Riesling med aromer av lime, citrus och röda äpplen. Den har en ren mineralfinish, vilket är så typiskt för Riesling. Häll Sobr Riesling "blint", och de allra flesta kommer att betrakta det som vanligt vin. Dr. Loos har inte äventyrat vare sig smak eller kvalitet.

Indhold

Anbefalinger