Hutchisons Ginger Wine 13,5% 70 cl

159.00 kr.

Hutchisons Ginger Wine 13,5% 70 cl

Hutchisons Ginger Wine 13,5% 70 cl

Vår utvärdering

Denna skotska specialitet - ingefærvin - används för välkomstdrink mixar eller kan avnjutas som det svalnar. Detta "" Ginger Vin "" daterad tillbaka till början av detta århundrade. Det var en av Skottlands mest företagsamma winebarking-män, JG Thomson, som fick idén till en "" Ginger Wine "". Han satte en av sina anställda, Robert Hutchison, för att producera denna speciella recept baserat på en blandning av ingefærens rötter, chili, kryddnejlika, klöver och alkohol.

Om produkten

Denna skotska specialitet - ingefærvin - används för välkomstdrink mixar eller kan avnjutas som det svalnar. Detta "" Ginger Vin "" daterad tillbaka till början av detta århundrade. Det var en av Skottlands mest företagsamma winebarking-män, JG Thomson, som fick idén till en "" Ginger Wine "". Han satte en av sina anställda, Robert Hutchison, för att producera denna speciella recept baserat på en blandning av ingefærens rötter, chili, kryddnejlika, klöver och alkohol. Det lyckades producera "ginger vin", som är mest känd i Nederländerna utanför de brittiska öarna. Produkten är nytt i Danmark, och det är ett nöje att presentera denna produkt. Scots User "" ginger vin "" för att göra en "" Whiskey Mac "" - där "" ginger vin "" blandas i whisky. Det tar skarp smak av många blandningar och lägger den milda smaken av ingefära. Vi rekommenderar Hutchison Ginger Wine "" on the rocks "" a "" Whiskey Mac "" - men också som en välkomstdrink med is. Ginger vin kan också blandas med rom, gin och konjak. För mycket starka rätter rekommenderas Ginger Wine också. 2 populära recept: En populär användning är 2/3 cider och med en isbit - en 'sommar kallare 'eller 1/3 blended whisky - en' Whiskey Mac". Recept som lämnats från Dansk: Från Jesper Petersen i Karup, har vi fått följande utlöser en flaska Hutchisons Ginger Vin priser: I kommande firandet (jul, märk väl) är ingefära uppenbar i alla avseenden. Detta är verkligen ingefära vin. Här i huset måste användas för att sätta russin dränkts in. Därefter dessa russin till den vuxnes jul behandla. (De russin blandas t.ex.. Med marsipan). Dessutom, "" Hutchisons "" ersatt den traditionella körsbär och portvin, som serveras vanligtvis ris a la man. Smaken är naturligtvis olika, men även familjens äldsta (och traditionella) medlemmar, ersättare mycket smakrik.

Serving tips

Drinkar & Cocktails

Anbefalinger

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.