Chateau Cabrieres, Chateauneuf du Pape 1983

999.00 kr.

Chateau Cabrieres, Chateauneuf du Pape 1983

Chateau Cabrieres, Chateauneuf du Pape 1983

Om produkten

Chateauneuf du Pape precis som du hoppas! Ett typiskt och autentiskt exempel på den koncentration, storhet och djup man förväntar sig av en CdP! Grenache och syrah dominerar, och grenaches röda bärnoter kompletteras med syrahs djup och toner från skålen i en vacker symfoni av aromer - körsbär, förkokta jordgubbar, läder, tobak och skog!

Chateau Cabrieres har drivits av familjen Arnaud i tre generationer, och idag är det Agnes Vernier (Agnes Arnauld) som driver vingården med sin man Patric. Fastigheten har tomter i både Charteauneuf och resten av Cote du Rhone.

Anbefalinger

Bruna viner

Komplex & intensiv
Viner med stor intensitet, djup och komplexitet. Vinerna har många lager i sin arombild och en kombination av kraft och komplexitet som uppnås på grund av ålder eller lagringstid på fat. Servera till kraftiga rätter med nötkött, lamm eller fläsk. Bruna viner kommer från hela världen och är ofta det yppersta som vinmakarna kan uppnå. Bruna starkvin passar bra till ostbrickan eller kraftiga desserter.
Aromer Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, peppar, tobak, kaffe, skogsbotten, stall, blod, rök, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien och Kalifornien
Druvor & typer Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc och tempranillo.