Berto Rosso Vermouth

279.00 kr.

Berto Rosso Vermouth

Berto Rosso Vermouth

Om produkten

Berto Rosso Vermouth är en fantastisk italiensk vermouth från regionen Piemonte i Italien. Den söta och bittra vermouthen fungerar perfekt som aperitivo, serverad iskall, men är också extremt läcker som ett par med valfri choklad- och hasselnötsdessert.

Den långsamma mognaden i ståltankar ger produkten en överraskande mörkröd färg med bärnstensfärgade reflektioner. Näsan upplever den klassiska italienska vermouth-söta och beska, som elegant stöds av inslag av vanilj och citrus. Finessen hos Berto Rosso presenterar sig vackert i en initial mjuk, alkoholhaltig famn i gommen med smaker av mandarin, citrusskal, lakrits och vitpeppar. Avslutningen är lång och tillfredsställande med en rik eftersmak av sötma och beska i balans.

Berto Rosso Vermouth är en produkt från det italienska destilleriet, Distilleria Quaglia, som ligger i regionen Piemonte i Italien.

Rosso är en kombination av fina piemontesiska viner, aromatiska örter, exotiska kryddor och kristallsocker. Alla ingredienser blandas ihop med en neutral druvsprit, som långsamt lagras i rostfria tankar.

Den mörka färgen på deras Rosso kommer inte från rött vin, trots vad många tror, ​​utan snarare från en kombination av de växter som används och det tillsatta karamelliserade sockret.

Anbefalinger