Arensbak White

189.00 kr.

Arensbak White

Arensbak White

Om produkten

ARENSBAK™ White är det vinfria alkoholfria alternativet. En fermenterad dryck baserad på vårt fermenterade Oolong-te (kombucha). Den har en fin struktur och balanserad syra.
Den har de vinösa toner som du känner från vinvärlden. En fruktig doft och smak av melon, kvitten och frisk citrus. Den är lagrad på ekspån med inslag av vanilj, vilket ger den en sammetslen, fruktig och torr munkänsla och lång eftersmak.

ARENSBAK™ White passar bra till fisk och skaldjur, t ex musslor, bakade och ångade grönsaker, pastarätter samt till ost- och dessertbordet, men kan också bara avnjutas i en lugn och ro
ögonblick.

Det är nästan som vin. Så häll en helt ny smak i ditt vinglas och få en imperfekt vinupplevelse. ARENSBAK™ White avnjuts kyld i ett vinglas vid 10-12o C. Så ta gärna ut flaskan ur kylen 10 minuter innan servering och låt den "öppnas" innan den avnjuts. Om du
Om du inte njuter av hela flaskan kan den förvaras i kylen i upp till 14 dagar utan att tappa smak.

Serving tips

Ljus fisk

Anbefalinger

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.