Alkoholfri drinkspakke - NOT Gin Hass

480.00 kr.

Alkoholfri drinkspakke - NOT Gin Hass

category label Alkoholfri

Alkoholfri drinkspakke - NOT Gin Hass

Om produkten

NOT Gin Hass-paketet är det alkoholfria alternativet till det populära Gin Hass. Paketet består av något nära det bästa alkoholfria Gin-alternativet som finns, nämligen Ångrat nr. 2 (inte) gin. Dessutom den ursprungliga mangosirap för Gin Hass från Modo, samt Lemon Tonic från Fever-träd.

Paketet består av följande:

1 x Undone.2 (Inte) Gin

1 x Modo mangosirap

3 x Fever Tree Lemon Tonic 200 ml.

 

Drycken består av:

4 cl. (Inte) Gin
2 cl. Mangosirap
2 cl. Nypressad limejuice
Citron tonic efter behov.

Blanda (inte) gin, sirap och limejuice i glaset, tillsätt is och toppa med citron tonic. Rör om försiktigt och dekorera vid behov. med en skiva lime.

Indhold

Sicilian Lemon Tonic är feberträdets namn för bitter citron. En av de mest sofistikerade blandningarna som har uppfunnits, denna läckra dryck har ignorerats i flera år och många har nu ingen aning om vad det är eller hur man dricker det. Genom att blanda sicilianska citronoljor av högsta kvalitet med vår signaturkanin från Kongo har vi återställt smaken och kvaliteten på denna fantastiska blandning.

Det prisbelönta Fever-Tree-sortimentet är tillverkat med de finaste och mest autentiska naturliga ingredienserna: subtil botanisk smak, naturlig juice, mjukt källvatten, rörsocker och - för tonic vatten - kinin av högsta kvalitet, från de ursprungliga Cinchona-träden (feber träd).

Drick det direkt från flaskan eller i din favoritdryck - din Gin & Tonic når nya höjder!

Anbefalinger