Krenkerup, Brown Ale 50 cl.

64.00 kr.

Krenkerup, Brown Ale 50 cl.

Krenkerup, Brown Ale 50 cl.

Om produkten

Vinnare av guldmedalj på European Beer Star 2020.

Se fram emot att smaka på den kastanjebruna läckra Brown Ale som 2020 vann guld i kategorin ”English-Style Brown Ale” på European Beer Star.

Brown Ale är en jäst öltyp som med sin karakteristiska maltarom förstörs med toner av rostat bröd, choklad och karamell. Krenkerups Brygmester har skapat en extremt välbalanserad öl skapad av bra rena ingredienser. De har bryggt med pilsnermalt från våra egna fält och utsökt karamellmalt som ger en behaglig sötma och en vacker kastanjebrun färg. Den färgen gör - tillsammans med ett tätt krämigt skum - Krenkerup Brown Ale till en fröjd för både ögon och smaklökar.

Denna ofiltrerade Ale är mjuk, fyllig och välkomnande med en dämpad bitterhet från humltyperna Nordbrauer och Spalt Spalter. Den milda sötman skapar en perfekt balanserad smakupplevelse.

Njut av Krenkerup Brown Ale för rätter där ölet ska åtfölja och komplettera den goda smaksupplevelsen, eller njut av det ensam när du behöver en mjuk och trevlig smakupplevelse. Det är inte för tungt, inte för sött - bara en dryckesupplevelse av den riktigt trevliga typen.

Anbefalinger