Grøndals, Brislinger i olivenolie 120 g.

45.00 kr.

Grøndals, Brislinger i olivenolie 120 g.

Grøndals, Brislinger i olivenolie 120 g.

Om produkten

Skarpsill i olivolja eller nordiska sardiner som de också kallas, är en särskilt läcker sillfisk i finaste olivolja. Skarsillen produceras på traditionellt sätt i Lettland.

Det goda hantverket ger skarpsillen en rik och delikat smak och en härlig konsistens, och fiskens höga kvalitet bevaras perfekt i glasen. Både konsistens, smak och utseende står i centrum och den milda olivoljan ger utrymme för skarpsillen att veckla ut sig helt.

INGREDIENSER
Skarpsill (Sprattus sprattus), olivolja och salt.

FAKTA
Fisk: Skarpsill (Sprattus sprattus)
Geografi: Norra Atlanten / Riga
Nettovikt: Nettovikt 120 g, avrunnen vikt 84 g.
Hållbarhet: +2 år från köpdatum
Förvaring: Rumstemperatur, undvik direkt solljus.
Fångstmetod: Miljövänligt pelagiskt (mittvatten) trål med specialdesignat nät från mindre fartyg.

ALLERGENER
Fisk

NÄRINGSINNEHÅLL PER 100 G
Energi 1456 KJ/ 352 Kcal
Fett 34 g - varav mättat fett 5 g
Kolhydrater 0 g - varav sockerarter 0 g
Fibrer 0 g
Protein 18 g
Salt 0,8 g

Anbefalinger