Boudier, Creme de Cassis de Dijon 70 cl

349.00 kr.

Boudier, Creme de Cassis de Dijon 70 cl

Boudier, Creme de Cassis de Dijon 70 cl

Vår utvärdering

Denna Créme de Cassis har en djup violett färg. Doften leder du går i riktning mot de färska nyplockade björnbär. Smaken är otroligt fet, rik och krämig. Creme de Cassis kan avnjutas vid rumstemperatur eller kyls. Den kan också användas i Kir som har blandningsförhållandet (del 4/5 Bourgogne Aligoté / sekund torrt vitt vin och 1/5 del Creme de Cassis). Av Kir kunglig använda samma blandning, emellertid ersätta den vitt vin med Champagne Brut eller annan torr mousserande vin.

Om produkten

Den dagliga ledningen av företaget Gabriel Boudier närvarande hanteras av familjen Battault, som förvärvade bolaget 1936. Sedan 1874, Gabriel Boudier s Crème de Cassis de Dijon kommer att bli en helt unik produkt. Kvalitet och tradition har alltid varit grundläggande för produktionen av denna Crème de Cassis. Endast svarta vinbär högsta kvalitet används och det är ofta ordförande Gabriel Boudier; Pierre Battault som själv står godkännande av svarta vinbär fartygens kvalitet. Den naturliga jäsningsprocess som producerar de fina svarta vinbär aromer, och ganska liten justering socker garanterar harmonisk balans som är så karakteristiskt för Boudier s Crème de Cassis. Denna Créme de Cassis har en djup violett färg. Doften leder du går i riktning mot de färska nyplockade björnbär. Smaken är otroligt fet, rik och krämig. Creme de Cassis kan avnjutas vid rumstemperatur eller kyls. Den kan också användas i Kir som har blandningsförhållandet (del 4/5 Bourgogne Aligoté / sekund torrt vitt vin och 1/5 del Creme de Cassis). Av Kir kunglig använda samma blandning, emellertid ersätta den vitt vin med Champagne Brut eller annan torr mousserande vin.

Anbefalinger