Weingut Gunderloch, Riesling Trocken vom Roten Schiefer 2020

228.00 kr
Leverans 4-5 dagar
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Inga genvägar till kvalitet Weingut Gunderloch är en av Tysklands bästa och mest bermmede vingrde. Vinmakare Fritz Hasselbach är ökända för sin kompromislse syn på hur ett vin som ska göras. I hans värld finns det inga genvägar till kvalitetsarbete, arbete och arbete igen. Bl hstede den gennemgr en rabiat välja druvor och viner Oechsle (det vill säga, graden av mognad av druvorna) är belägen ovanför LysR pkrvede. Två särskilda områden Gunderloch arbetar särskilt med två fält; Pettenthal fält nära staden Nierstein och Rothenberg fält på Nackenheim. Båda är i norra Rheinhessen med direkt utsikt över Rhen, som reflekterar solens strålar upp på fälten, kan p druvor uppnå en perfekt mognad. De två fälten är bland Rheinhessen allerstejleste, vilket säkerställer en optimal exponering för solen. Kan erbjuds som Auslese Nej det bara storlek Rheinhessen Riesling Trocken på etiketten kan vara nästan vad som helst VRE i flaskan. Men om det finns också en storlek Gunderloch har du omedelbart en solid garanti för kvalitet! Vinet görs på druvor från de nedre sluttningarna av Rothenberg-området. Fritz Hasselbach ställer mycket höga krav till mognad av druvorna, den så kallade oechslegrad. Ofta han använder är ovanligt mogna druvor, vinet helt lagliga kunde slges som en Auslese. Gunderloch Riesling Trocken Riesling Trocken Gunderlochs erbjudanden sprde nyanser av vita blommor, exotiska citrus och mineral. Smaken är ganska vgtig och eftersmaken har en fantastisk nervös darrande och intensitet. En farlig vin - innan du har sett dig på flaskan är tom! Njut vinet upp till tio år från hstret skulle vilja följa med rätter med fisk och skaldjur eller aperitf.

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer: Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.