Virginia Dare Winery Chardonnay 2015

379.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Virginia Dare Winery Chardonnay 2015

Virginia Dare Winery Chardonnay 2015

Serving tips

Fet fisk
Fjäderfä
Mild ost

Our evaluation

Krämig och sprudlar av tropiska frukter star Chardonnay bra på tårna. En uttrycks bukett där anteckningar från mogen tropisk frukt understryks av den långa fat med lite krydda. Smaken är typiskt för denna kalk område med stor precision och bra balans mellan fyllighet och smakintensiteten. Detta vin kommer att vara bra för en kraftfull fisk eller mogen brie.

Om produkten

Krämig och sprudlar av tropiska frukter star Chardonnay bra på tårna. En uttrycks bukett där anteckningar från mogen tropisk frukt understryks av den långa fat med lite krydda. Smaken är typiskt för denna kalk område med stor precision och bra balans mellan fyllighet och smakintensiteten. Detta vin kommer att vara bra för en kraftfull fisk eller mogen brie. 12 månader cask av franska rätter ger ryggrad till den vackra mogna Chardaonnay druvor som skördats i Russian River Valley i Kalifornien. Vinmakare Sandy Walheim uttrycker det så här: "Jag ser Russian River Valley som bas för ett träd. Rötterna är havet står i lerjord och med varierande temperatur, vilket ger en idealisk miljö för att växa i. Varje vingård bidrar med sin lokala smak, att producera en balanserad och komplex Chardonnay. Den varma delar av dalen ger tropisk frukt anteckningar, den svala områden kan smakade i citrus anteckningar, struktur och intensitet. "

Andra populära produkter

Orange viner

Fet & fyllig
Viner med en mjuk och krämig munkänsla och överdådig stil där syran är låg och friskheten sekundär. Fet, krämig, vulgär, tropisk och mogen i stilen. Servera vinerna med fisk- och fjäderfärätter med grädde/smörbaserade såser. Orange viner kommer vanligtvis från vinområden med mycket sol och värme.
Aromer: Ananas, mango, banan, persikor, mandariner, gula äpplen, citroner, majs, vanilj, kokos, smör och yoghurt.
Vinområden: Kalifornien, Australien, Syditalien och Spanien.
Druvor & typer: Chardonnay, malvasia och viognier.