Misty Cove Wines

Misty Cove Wines ligger i Warau Valley i Marlborough, närmare bestämt i Misty Cove (även känd som Marlborough Sounds), som är ett av de mest populära naturområdena i Nya Zeeland för vandring, fiske, simning och segling. De många soltimmarna och de svala kvällarna och nätterna ger en lång och långsam mognad för druvorna, vilket resulterar i aromatiska, fruktiga och känsliga viner speciellt för Sauvignon Blanc och Pinot Noir. Men även druvor som Chardonnay, Pinot Gris, Riesling och Grüner Veltliner ger bra resultat på gården.

Områdets känsliga miljöbalans ställer stora krav på vinproducenter. Med sina 165 hektar vinodlingar är Misty Cove Wines certifierat 100% hållbart. Av de 70 ha. vingårdar, som ligger på två terrasser nära vingården, är den övre terrassen med 33 hektar. redan organiskt certifierat (BioGroorganic NZ). Den nedre terrassen på 37 ha. är i övergång till ekologi. Vinodlingen har den modernaste utrustningen för produktion av kvalitetsviner och tillverkar viner med områdets klassiska dygder: friskhet, typicitet och harmoni.

Bakom Misty Cove Wines hittar du grundaren Andrew Bailey, hans familj och ett starkt team med bland andra Nicky Parish och Emmanuel "Manu" Bolliger som vinmakare.

Läs mer

Vi rekommenderar

1 varor
Visar: 1 varor
Misty Cove Wines, Landmark Rose 2021
Misty Cove Wines, Landmark Rose 2021
199.00 kr
Finns i lager (1 stk)
Leverans 3-8 dagar