Caillous Côtes du Rhône Nature görs som ett vin natur, där en av bara använder biodynamiska druvor vinificerer must med så få korrigeringar winemakingen som möjligt. Detta innebär att vinet är jäst ut uteslutande med hjälp av dess naturliga jäststammar att all vinframställningen är föremål för rostfria tankar, vinet endast förflyttas med hjälp av tyngdkraften, att musten har en kort kontakt med huden, och att det inte är någon tillsatt SO 2 (svavel) till vinet. Detta ger honom ett vin, som är helt inriktad på frukt, och där det finns endast en mycket begränsad halt av tanniner och ingen SO2 till stabilisering av vinet. Vinet ska drickas i sin absoluta ungdom, där du kan njuta av dess frukt och omedelbarhet.
Passar till
Information
Typ | Rött vin |
Land | Frankrike |
Område | Rhône |
Distrikt | Côtes du Rhône |
Årgång | 2014 |
Odling | Biodynamiskt Naturvin |
Flaskstorlek | 75 cl |
Alkohol % | 14,50 |
Korkvariant | Kork |
Druvor | Carignan 30% Grenache Noir 50% Syrah 20% |
Passar till | Fågel Grönsaksrätter & Sallader Ljust kött |
Om produkten
Frankrike