Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Vinpaket - Rosé paketet

Vinpaket - Rosé paketet

Förut 861,00 kr.
680,00 kr.
Varav alkoholskatt: 130,23 kr. Varav moms: 136,00 kr.
Spara 181,00 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
21%
Paketet gör det enkelt och bekvämt för dig att hitta det rosévinet, som kommer vara din sommar-signatur-drink på terrassen. Vinet som vännerna gång på gång blir lyriska över när du serverar det till dem. Rosévin finns i många olika versioner, där både sötma, syra, frukt och färg varierar. Paketet visar dig roséns många ansikten, så du kan hitta din favorit.

Château Regusse Rose, Pierrevert Provence (Torr)
Äkta klassisk Provence rosé med den välkända och lockande lysa persikofärgen. Vinet är torrt men explosioner av röda bär, kanderade äpplen och blommor i både doft och smak.

Feudo Italia Rose Frizzanto (Söt)
Feudo Italia Rosato Veneto är en lätt mousserande vin med en inbjudande rosa färg och mjuk och behagliga bubblor. Både i doften och i smaken hittar man toner av blåbär, persikor och vattenmelon.

Luca Bosio Blush Rosé (Söt)
Sommarhit! En tvättäkta sommarhit som kan sluta som en landsplåga. Sötaktig rosé med toner av hallon, jordgubbar, mandariner, blommor och lichi presenteras med en liten och krämig mousse som ger vinet ännu mer friskhet än normal rosé. Smaka den och bli förförd.

Harmonie de Gascogne, Domaine Pellehaut (Torr)
Detta är helt enkelt ett genialt vin, som närmast tigger om att avnjutas som aperitif eller som ett glas "när som helst", men som också kommer vara en glimrande matchning med pasta, grönsaker eller fågel.

Château de Cayx Rosé (Torr)
En av royal vinerna från H.K.H Prins Henriks vingård i Frankrike, är deras rosé. Frisk med lätta aromer av jordgubbar och hallon med en utmärkt syra, som balanserar vinet och ger den en friskhet.

Rose Infinie, Côtes de Provence Rosé (Torr)
Denna vackra rosé är tillverkad på druvorna grenache, syrah och lite cinsalt. Som besitter en vacker, delikat Litchi färg och doft är en blandning mellan citrusfrukter, skogsbär och friska kryddörter. Smaken är härligt förförisk, närmast läskande och har en vacker frisk fruktsyra samt stor aromkoncentration.
Visa mer
Visa mindre
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0