Adrien Roustan plockar druvor för sin "Tire Bouchon" från vinstockar som odlas på sandfyndigheter längs floden Ouvèze nära vingården. Vingårdarna producerar viner som klassificeras som Vin de Table / Vin de France och alla andra vingårdar på Domaine d'Ouréa, odlas ekologiskt. Vinet är sammansatt av 50% Grenache, 20% Carignan, Aramon 10%, skördades 10% och 10% Oeillades Syrah uteslutande manuellt (30 hl./ha) i små lådor med 12 kg. För att undvika krossning och oxidation under transporten. Fermentationen äger rum separat med hela druvklasar efter en lätt krossning, varje sort separat och varar 10-12 dagar (utan användning av svavel). Under 6 månaders lagring på klassiska betongtankar och innan buteljering användning, men en bit SO2. Kompositionen (assemblage) av de olika viner sker före tappning. "Tire Bouchon" sägs vara en lyx Vin de Table med druvsammansättning och vinframställning det blir! Det har stor personlighet, medan den är gjord för att vara berusad i sin ungdom och opretentiösa lägenheter. Det är väldigt omedelbar och aromatisk i doft, med läckra, skarpa frukt toner och en trevlig, kryddig karaktär. Smaken är också mycket fruktig och rundade, men med bra konsistens och volym. Det är en mycket sympatisk vin som kan serveras med de flesta medelhavsköket, med eller utan kött. Perfekt för fjäderfä, fläsk eller kalv.