VildMedØl Julekalender 2023

1,498.00 kr.

VildMedØl Julekalender 2023

VildMedØl Julekalender 2023

Om produkten

När ölspecialisten Andreas började göra sin egen julkalender, med 24 av de bästa specialölen från sortimentet, kom vi på kontoret snabbt överens om att vi var många som ville smaka på den julkalendern. Därför kan du nu beställa Andreas erbjudande på 24 specialöl – vilket kommer att göra december väldigt trevlig.

Bilden är vägledande – men alla 24 öl är handplockade till julkalendern.

Indhold

Byggviner kallas ofta bryggeriets öl, som har den högsta alkoholprocenten. Detta gäller också för Barley Wine från FUR Bryghus. Vi har valt att illustrera denna sällsynta öltyp med bilden av ett av de mest sällsynta fynden på Fur: En 30 cm lång skalle av en jätte sköldpadda, som hittades 1957 av Furmuseums första huvud Magne Breiner och namngav efter honom: Eoasphargis Breneri.

Stark humleupplevelse med vinös värme och smak av mörk malt, karamell och anis.Barvin Vin serveras och serveras som en efterrätt öl eller som en aperitif. FUR Barley Wine är ett solidt sortiment.

Winter Ale. Dette er en engelsk ale, der er kendetegnet ved sin maltet og afbalancerede smag. Den er perfekt til julemad, hvor de ristede toner og den rige smag passer til et stort antal retter på julebordet såvel som at blive nydt på en stille aften. Den er også velegnet til goudaost, fish & chips og steak.

Detta är en uppfriskande Lager med salt och lime i mexikansk pilsnerstil.
En bra törstsläckare med smak av lime och en touch av söt malt.

Alc. 4,7 %

Andra populära produkter