Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Vendôme Mademoiselle Classic Blanc Alcohol Free

Vendôme Mademoiselle Classic Blanc Alcohol Free

Förut 99,00 kr.
85,00 kr.
Varav alkoholskatt: 0,00 kr. Varav moms: 17,00 kr.
Spara 14,00 kr.
vid 1 st.: 99,00 kr.
vid 6 st.: 85,00 kr.
(Erbjudandet gäller vid köp av 6 st. eller mer)
Prisgaranti
   På lager
Antal
14%
Vêndome Blanc är ett alkoholfritt ljust mousserande vin, gjort 100% på den gröna druvsorten Airén. Druvan är en gammal vinprovning men ändå världens mest planterade vinprovning. Druvor för detta vin odlas i La Mancha-regionen i centrala Spanien, där druvan är särskilt känd och allmänt använd. Området, med sina 190 000 hektar vingårdar, är världens största vinkällare. Klimatet är extremt extremt med sommartemperaturer, som ofta stiger till 45 grader, och på vintern minskar det till minus 15 eller ännu lägre. Trots detta har Airén en unik förmåga att överleva områdets extrema torka.

Detta vin går igenom en unik process som gör att druvets sanna karaktär kan dyka upp utan att innehålla så mycket som en droppe alkohol. Det är därför ett perfekt alternativ till dem som vill ha ett glas mousserande vin utan alkoholens effekt. Alkoholhalten är 0,0%.

Vinet har en vacker ljus, kristallin färg med gula nyanser. I lukten finns anteckningar av päron, melon, persika, citrus, lime och vita blommor. Smaken är delikat med fina ljusbubblor, vilket ger djup och gott färskt gift.

Passar som aperitif, för fruktiga efterrätter eller som ett alkoholfritt alternativ till en varm sommardag på terrassen.
Visa mer
Visa mindre
Passar tillAlkohol0,0%Flaskstorlek75 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0