Tolten, Sauvignon Blanc 2020

89.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Massor av saftiga citrusfrukter, krusbär och fläder på paletten kompletteras vackert med en färsk syra. Strukturen är skarp och saftig med en arombild, vilket säkerställer att vinet uppnår en fin balans. Denna chilenska sauvignon blanc är ett opretentiöst och saftigt fodral som passar perfekt till både din färska pasta, kyckling eller vegetarisk.

Carmen skördar druvorna på natten så att de behåller sin färskhet och efter försiktig pressning lagras vinet i stålfat för att bevara färskheten.

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer: Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.

Andra populära produkter