Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Theophile Roederer, Brut Champagne

Theophile Roederer, Brut Champagne

463,00 kr.
Varav alkoholskatt: 24,54 kr. Varav moms: 92,60 kr.
Prisgaranti
Théophile Brut är tillverkad av 1/3 Pinot Noir, 1/3 Chardonnay och 1/3 Pinot Meunier. Pinot Noir och Chardonnay kommer från Louis Roderer yngre vinstockar (8-10 år) medans vissa Pinot Meunier-druvor köps från fasta leverantörer i Vallée de la Marne och väster om Montagne de Reims. Blandningen består av fyra olika årgångar och efter en delvis malolaktisk jäsning, fermenteras vinet på flaskor i min. två år.
Efter degorgering förblir vinet ytterligare 6 månader i källaren. Vinet tillsätts ca. 30% Reservviner av äldre årgångar, något som ger den en distinkt och personlig karaktär. Även om det är friskheten och de delikata tonerna som framhävs i Théophile, har den också en god krämig och fet karaktär, med nyanser av lind blomma, slånblomma och persika. Vinet har en klassisk karaktär av nybakat rågbröd, vilket gör det perfekt tillsammans med mat också.
Perfekt som aperitif, men dess goda struktur och fullhet gör det också lämpligt till fjäderfä, fisk och skaldjur.
Visa mer
Visa mindre
Typ/FärgChampagne/mousserandeAlkohol12%Flaskstorlek75 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0