Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
The Botanist Gin 46% 70 cl.

The Botanist Gin 46% 70 cl.

549,00 kr.
Varav alkoholskatt: 207,93 kr. Varav moms: 109,80 kr.
Prisgaranti
   Slutsåld
Föremålet är tyvärr såld. Ange din e-postadress i rutan nedan för att få ett e-postmeddelande när det är lagrat igen.
E-mail:
The Botanist Gin är en "small batch" handgjord Islay Gin som göras av det mycket kritikerrosade whisky destilleri Bruichladdich; detta är den enda gin tillverkad på Islay.

The Botanist urmärker sig annars genom att de nio klassiska gin aromater förstärkts med ytterligare 22 vilda Islay växtextrakter. Det är dessa växtextrakt - och de två lokala botanikerna som samlar ihop dem - som har inspirerat namnet The Botanist Gin.

Smaken är mycket rik och fyllig. Först upplevs ginnen kall, men värmen sprider sig långsamt och man kan känna den absoluta renheten från den långsamma destilleringen. The Botanist Gin är en läcker och lyxig gin med en härlig friskhet från citrus,  som kommer att imponera både på nybörjare och rutinerade gin-njutare.

Visa mer
Visa mindre
Alkohol46%Flaskstorlek70 cl
Produktförslag
Botanist, Islay Dry Gin 100 cl
Tanqueray No Ten Gin 70 cl
Geranium gin 44% 70 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0